Δεξίωση βάπτισης

Δε θεωρούμε την δεξίωση βάπτισης εύκολη υπόθεση

Γνωρίζοντας πως η βάπτιση του παιδιού σας είναι το πρώτο σημαντικό γεγονός της ζωής του μετά τη γέννηση του, φροντίζουμε η δεξίωση της βάπτισης να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα για το παιδί σας.

Το κτήμα Venus Epavlis μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν υπέροχο παιδότοπο, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους μικρούς μας φίλους να χορέψουν, να παίξουν και να απολαύσουν μοναδικές ποικιλίες γεύσεων.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την δεξίωση της βάπτισης όλες τις εποχές του χρόνου, είτε στον εξωτερικό χώρο δίπλα στην πισίνα και κάτω από τα πλατάνια, είτε στην εκλεκτά διακοσμημένη αίθουσά μας.

Χαρακτηριστικό της αίθουσας είναι η ανοιγόμενη οροφή που επιτρέπει να απολαμβάνετε το φαγητό σας με θέα τα αστέρια. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα στέγασης του υπαίθριου χώρου με καλαίσθητη τέντα για τις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

Για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών προτείνουμε έμπειρους εμψυχωτές παιδαγωγούς, κλόουν, ανιματερς και ζογκλέρ και διάφορα είδη παιχνιδιού όπως τα τραμπολίνο, φουσκωτά μαξιλάρια, κουκλοθέατρο κ.ά.

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή για να σας ενημερώσουμε, να λύσουμε απορίες και να σας προτείνουμε ιδέες για την δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας.