Γαμήλιες δεξιώσεις

Με ύφος και φινέτσα

Κάθε γάμος είναι μοναδικός γι’ αυτό φροντίζουμε να μείνει αξέχαστος σε εσάς και τους καλεσμένους σας, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα, ώστε η δεξίωση να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την δεξίωση του γάμου σας όλες τις εποχές του χρόνου, είτε στον εξωτερικό χώρο δίπλα στην πισίνα και κάτω από τα πλατάνια, είτε στην εκλεκτά διακοσμημένη αίθουσά μας.

Χαρακτηριστικό της αίθουσας είναι η σπαστή ανοιγόμενη οροφή που επιτρέπει να απολαμβάνετε το φαγητό σας κάτω από τα αστέρια. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα στέγασης του υπαίθριου χώρου με καλαίσθητη τέντα για τις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή για να σας ενημερώσουμε, να λύσουμε απορίες και να σας προτείνουμε ιδέες για την μοναδική αυτή στιγμή για να είναι όπως την έχετε ονειρευτεί. Ίσως και καλύτερη. Αυτό είναι το δικό μας δώρο προς εσάς.