Ένας υπέροχος, ολόδροσος κήπος με πλατάνια

Μπορεί να φιλοξενήσει τις πιο σημαντικές γιορτές της ζωή σας

Μια πρώην μόνιμη, γραφική, φινετσάτη κατοικία, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα σε απόσταση μόλις 20 λεπτών από το κέντρο, πάνω στον κόμβο Αφιδνών και δίπλα στην Εθνική Οδό έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε μια ιδανική επιλογή για να φιλοξενήσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Ο υπέροχος και καταπράσινος κήπος του σε συνδυασμό με τα μεγάλα πλατάνια που δεσπόζουν στο χώρο, δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην καρδιά της φύσης.

Σε ένα σπίτι μέσα σε ένα δάσος λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Εδώ εκτός από τα πλατάνια, τα δέντρα και τα φυτά που πρωταγωνιστούν, εντύπωση προκαλούν επίσης ο χώρος γύρω από τη πισίνα και ο βραχόκηπος. Και τα δύο αυτά σημεία μπορούν να μετατραπούν σε ιδανικά σημεία για τις φωτογραφίες του γάμου σας.

Όλες οι εκδηλώσεις μας μπορούν να φιλοξενηθούν ωστόσο και στην εσωτερική εκλεκτά διακοσμημένη αίθουσα εκδηλώσεων με χωρητικότητα 400 ατόμων σε καθιστό γεύμα.

To Venus Epavlis μπορεί να φιλοξενήσει και το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης. Στο κήπο του σε στρατηγικό σημείο δεσπόζει το γραφικό, πέτρινο εκκλησάκι I.Π. Παμμεγίστων Ταξιαρχών.