Επαγγελματικές Εκδηλώσεις

Πλήρη και άριστη φροντίδα

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε στο Venus Epavlis κάθε είδους εκδήλωση που θέλετε να μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους ή τους συναδέλφου σας. Σεμινάρια, επαγγελματικές συναθροίσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ένα πάρτυ για να γιορτάσετε χωρίς αφορμή ή και με αφορμή. Μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε με οποιαδήποτε αφορμή σας φέρει στον κήπο μας.

Συγκεκριμένα, Το κτήμα Venus Epavlis μπορεί να οργανώσει σεμινάρια και συνέδρια. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την πλήρη και άριστη φροντίδα μας καθώς επίσης θα υπάρχουν και οργανωμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας που θα είναι διαθέσιμες στα διαλείμματα για διάφορα αφεψήματα, για μεσημεριανό και για βραδινό. Τα συνέδρια και τα σεμινάρια μπορούν να πραγματοποιηθούν στην εκλεκτά διακοσμημένη αίθουσά μας. Χαρακτηριστικό της αίθουσας είναι η ανοιγόμενη οροφή. Βρισκόμαστε στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή για να σας ενημερώσουμε, να λύσουμε απορίες και να σας προτείνουμε ιδέες για κάθε εκδήλωση.

Επίσης, είναι ιδιαίτερη χαρά μας να οργανώνουμε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες τις εποχές του χρόνου, είτε στον εξωτερικό χώρο δίπλα στην πισίνα και κάτω από τα πλατάνια, είτε στην εκλεκτά διακοσμημένη αίθουσά μας. Χαρακτηριστικό της αίθουσας είναι η ανοιγόμενη οροφή που επιτρέπει να απολαμβάνετε το φαγητό σας με θέα τα αστέρια. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα στέγασης του υπαίθριου χώρου με καλαίσθητη τέντα για τις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές. Βρισκόμαστε στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή για να σας ενημερώσουμε, να λύσουμε απορίες και να σας προτείνουμε ιδέες για κάθε εκδήλωση.